RSS

VIDEO: Multimedija kao ideja za unapređenje e-poslovanja

Thu, Sep 24, 2009

Video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Unaprijedite svoju internet strategiju učenjem od boljih i naprednijih. Posudite koju ideju od velikih igrača kao što je Amazon.com; u ovom se videu radi o multimedijalnom sadržaju.

Rating 4.33 out of 5
[?]
, , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

0 Komentari za ovaj tekst

2 Trackbacks za ovaj tekst

  1. Mreže nove generacija faktor konkurentnosti - 2.dio | eBizMags Says:

    [...] servisa prenosa podataka i multimedijalnih servisa postojećim govornim [...]

  2. Mreže nove generacija faktor konkurentnosti - 3.dio | eBizMags Says:

    [...] filmovi, radio, igre i sl. Novi biznis modeli zahtijevaju uvođenje u organizaciju jakog sektora za multimedijalne usluge. U tom kontekstu neophodno je razraditi procese saradnje sa medijskim kućama i drugim [...]

Vas Komentar