RSS

Požurite! Danas je zadnji dan prijava za E!Dynamics 2010

Thu, Mar 25, 2010

eDukacija, ePoslovanje, eTrziste

Požurite! Danas je zadnji dan prijava za E!Dynamics 2010

E!Dynamics 2010 – Prijava

E!Dynamics 2010 je projekt planiran u suradnji eBizMags portala, studentske udruge eSTUDENT i tvrtke Microsoft Hrvatska kroz niz predavanja i radionicu namijenjenu upoznavanju studenata sa ulogom, značajem i funkcionalnošću CRM sustava. Radionica će se zbog interdisciplinarnosti teme sastojati od poslovnog i tehnološkog dijela. eBizMags je preuzeo funkciju organizacije predavača u poslovnom dijelu radionice, te je u ulozi organizatora procesa ocjenjivanja studentskih radova.

Na radionicu se prijavljujete slanjem radova koji obrađuju teme iz područja CRM-a. U nastavku su vam dane tri teme na izbor, uz njihov kratki opis. Možete se odlučiti za jednu ili nekoliko navedenih sastavnica, ili obraditi neku vlastitu ideju vezanu uz navedene teme. Ako vaš rad bude uvršten među 15 najkvalitetnijih dobiti ćete poziv na radionicu, te će vam biti ponuđeno da postanete suradnik na www.eBizMags.com projektu.
-
Rok za predaju radova je 25.3.

-

e_dynamics_studenti

Kako se prijaviti i sudjelovati?

-

1. Odaberite temu

2. Napišite rad do 800 riječi

3. Downloadajte i ispunite obrazac za prijavu (svoj rad kopirajte u prijavu)

4. Pošaljite rad na ocjenjivanje kroz formu za prijavu zaključno s 25. 3. 2010.

-

Teme:

-

IT u službi marketinga

Tema uključuje usporedbu razvoja marketinga i IT-a, obrađene kroz nekoliko potencijalnih gledišta, poput utjecaja IT-a na elemente marketinškog spleta ili IT-a u funkciji upravljanja markama.

-

Upravljanje odnosa s kupcima

Ova tema obrađuje različite aspekte upravljanja odnosima s klijentima, primjerice ciljeve upravljanja odnosima, usporedbu Hrvatske i svijeta, ili pregled povijesnog razvoja. Naglasak je moguće staviti i na samog klijenta, analizirajući njegovu vrijednost, životni ciklus ili odnos zadovoljstva i lojalnosti. U analizu se mogu uključiti i različite funkcije upravljanja odnosima s klijentima, primjerice spoznavanje klijenata, interakcije s klijentima ili prilagodbe procesa klijentima. Upravljanje odnosa s klijentima interesantno je i sa strateškog stajališta, gdje je interesantna analiza upravljanja odnosima kao strateškog procesa, strateški pristup implementaciji sustava upravljanja odnosima s klijentima, ili koristi i troškovi implementacije strategije upravljanja odnosima s klijentima. Implementacija i primjena upravljanja odnosa s kupcima predstavljaju posebne izazove, gdje je moguće obraditi operativne sastavnice (“front office”), odnosno analitičke sastavnice upravljanja odnosima s klijentima (baze podataka, rudarenje podataka).

-

IT tržište u Hrvatskoj

Tema daje pregled IT tržišta u Hrvatskoj pri čemu je moguće izložiti povijesni pregled razvoja tržišta ili opisati trenutno stanje i izazove s kojima se tržište suočava. Primjeri nekih od područja uključuju probleme regulative hrvatskog IT tržišta, usporedbu hrvatskog IT tržišta s drugim tranzicijskim zemljama, utjecaj globalizacije na hrvatsko IT tržište, ili utjecaj stranih korporacija na IT tržište. Također je moguće analizirati i okolinu IT tržišta koja na njega utječe – primjerice prilagođenost obrazovnog sustava zahtjevima IT tržišta. Odvažniji se mogu odlučiti i na izlaganje o njihovoj viziji strategije razvoja IT-a u Hrvatskoj.

-

E!Dynamics 2010 – Forma za prijavu rada

No more submissions accepted at this time.

-

Rating 4.50 out of 5
[?]
, , , , , ,

Autor teksta:

eBizMags - ukupno napisanih 269 tekstova na eBizMags.

Svi autori - Što je eBizMags?

Kontaktiraj autora

0 Komentari za ovaj tekst

1 Trackbacks za ovaj tekst

  1. Rezultati natječaja E!Dynamics 2010 | eBizMags Says:

    [...] eBizMags portala, udruge eSTUDENT i tvrtke Adacta pregledali su sve pristigle radove na natječaj E!Dynamics 2010, te su sljedećih 15 ocijenili [...]

Vas Komentar