RSS

Što je eBizMags?

eBizMags je prvi regionalni portal posvećen e-Poslovanju započet još 2007. godine kao visoko entuzijastički projekt. Konceptualno i sadržajno je usmjeren prema stručnjacima iz različitih područja djelovanja koji direktno ( kao decision makeri ) ili indirektno ( kao opinion makeri ) imaju utjecaj na donošenje ključnih odluka unutar modernog načina poslovanja – ePoslovanja.

eBizmags s jedne strane čitateljima želi pružiti raznolik uvid u materiju kojom (ne)vladaju, a s druge autorima omogućiti iznošenje svojih stavova i razmišljanja neopterećenih ničijim utjecajem.

eBizMags autori su kolumnisti, renomirani stručnjaci u svojim područjima rada. Imaju različite stilove pisanja i mogu imati različita mišljenja o istim temama, no, upravo je to vrijednost koju cijenimo – različitost. Različitosti nas tjeraju na razmišljanje iako smo možda već formirali stav o nečemu. Upravo ta činjenica decision makerima često ide u korist – ponekad im finalno razmišljanje daje potvrdu svog stava, a ponekad ih u zadnji tren spašava od neugodnih posljedica. Uz različitosti možemo iste situacije sagledati iz različitih perspektiva, te na taj način dobiti potpuniji uvid o materiji s kojom se susrećemo.

ePoslovanje je neizostavna tematika obzirom da svjetski trendovi najavljuju daljnju globalizaciju tržista uz konstantno smanjenje svih troškova poslovanja, a sve u svrhu podizanja efikasnosti, produktivnosti i efektivnosti. Jedino poslovanje koje to može osigurati je ePoslovanje tj. uvođenje njegovih elemenata u regularno poslovanje.

Impressum

Marketing

-

Sinisa BegovicOsnivač projekta i glavni urednik
Siniša Begović

-