RSS

Što e-doba može učiniti od političara?

Thu, Mar 26, 2009

Video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Bijesprvi je, inspiriran temama na konferenciji www.primjena.com, napravio interesantan video koji na specifično – šaljiv način ukazuje kako poslovice tipa: Prvo skoči, onda reci hop… ili Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje… ili Ispeci, pa reci… itekako vrijede, pogotovo u današnjem e-dobu. Video kojeg svakako treba pogledati.

Rating 4.00 out of 5
[?]
, , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

1 Komentari za ovaj tekst

  1. Viktor komentira:

    Materijali za ovaj video su ukradeni i premontirani – što je očito. I tako, autor veli da je za kreiranje popularnog videa potrebna samo PC kanta. Dodao bih i biti dovoljno bezobrazan za krađu tuđeg intelektualnog vlasništva. Ali koga to briga. Video materijali padaju s neba. Zgodno je moralizirati samo tamo gdje nam odgovara.

Vas Komentar