RSS

Software Development expert piše za eBizMags: Domagoj Fabrični

Mon, Jun 15, 2009

Izdvojeno, ePoslovanje, eTrziste

Software Development expert piše za eBizMags: Domagoj Fabrični

U današnjem svijetu sve intenzivnijeg razvoja poslovnih aplikacija nužno je poznavanje kako informatičkih tako i poslovnih terminologija i procesa. To postaje znatno naglašenije ukoliko ste involvirani u samu izradu takvih sustava. Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti našeg novog eBizMags autora, gospodina Domagoja Fabričnog, stručnjaka iz segmenta dizajniranja i razvoja poslovnih aplikacija.

-

Domagoj Fabrični – info

Prije nego je završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, radio je na raznim vrstama razvoja software-a i integracijskim projektima u gotovo svim mogućim ulogama: programer, glavni arhitekt, dizajner baze podataka ili projekt menadžer. Vrlo je iskusan u integracijama podataka, prilagodbama software-a i dizajniranju sistema. Radio je i na projektima kao što su upravljanje nabavom i zalihama, CRM sustavima, sustavima za naplatu u telekomunikacijskim tvrtkama, sustavima za upravljanje sadržajem na web-u i sl. Posjeduje Microsoft certifikate: MCAD, MCSD, MCDBA, MCTS. Trenutno radi na poziciji višeg savjetnika u tvrtci Perpetuum Mobile d.o.o.

Rating 4.60 out of 5
[?]
, , , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

Vas Komentar