RSS

SEO optimizacija za Bing

Mon, Oct 4, 2010

ePoslovanje, eSavjeti

SEO optimizacija za Bing

Smatramo da je dobro pogledati specifičnosti SEO optimizacije za Bing tražilicu, koja je danas treća po popularnosti i jedina s konstantnim rastom tržišnog udjela. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da poboljšate svoj rank na Bingu
Bing je donio inovativan pristup pretraživanju sa svojim UI sučeljem s Quick Tabs, Related Searches, Document Preview i drugim mogućnostima. Korisnici na taj način mogu brže dobiti potpuniju informaciju o rezultatima pretraživanja za traženi upit. Ispod sučelja Bing pretražuje sadržaj, indeksira ga, procesira te u konačnici prikazuje relevantan sažetak zadanog pretraživanja.

Bingovi SEO principi

SEO u suštini treba rezultirati sadržajem prilagođenim ljudima. U osnovi, najvažnije stvari koje trebate poštivati da bi ste bili dobro rangirani na Bingu su:
 • Napravite kvalitetan, originalan sadržaj s dobrom implementacijom keyworda namijenjen ciljanoj pubilici
 • Koristite čist kod na vašim stranicama (uključujući fotografije i Sitemaps) tako da korisnici, ali i roboti pretraživača lako pročitaju sadržaj
 • Zaradite nekoliko kvalitetnih, autoritativnih inbound linkova

Princip SEO optimizacije kojeg ste dosada primjenjivali na vaše stranice u suštini je identičan i za Bing. Sve vaše legitimne, provjerene SEO metode donijet će rezultata i kod Binga. Investiranje u kvalitetan SEO po svim dosadašnjim saznanjima, kojeg ste radili prvenstveno za Google, donijet će i bolje pozicioniranje na Bingu.

Ključni sadržaj i alati za SEO

 • Bingove službene smjernice za uspješno indeksiranje dokumenata, kao i popis poznatih bugova koji (negativno) utječdu na pozicioniranje vaših stranica
 • Posjetite Webmaster Center blog da bi ste bili u toku s najnovijim informacijama. Postoji i RSS feed koji će vam olakšati praćenje novosti.
 • Registrirajte sve vaše stranice kod Bing Webmaster Ceneter Tools, gdje možete pronaći široku lepezu kvalitetnih alata
 • Sudjelujte u Webmaster Center user forumu, gdje možete postavljati pitanja na koja ćete dobiti kvalificirane odgovore.
 • Dvoznamenkasti rast na godišnjoj razini dok drugi stagniraju (Google) ili gube udio (Yahoo), inovativno sučelje te brza i kvalitetna podrška Microsofta web developerima jamče daljnji rast udjela i utjecaja Binga u svijetu tražilica+, a time i njegovog utjecaja na vaše poslovanje.

  Rating 4.33 out of 5
  [?]
, , , ,

Autor teksta:

eBizMags - ukupno napisanih 269 tekstova na eBizMags.

Svi autori - Što je eBizMags?

Kontaktiraj autora

Vas Komentar