RSS

Kako postaviti Google Adwords?

Wed, Jun 3, 2009

Video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Znate da je Internet oglašavanje efikasno, da možete upravljati ciljnom skupinom, budžetom u bilo kojem trenutku, ali niste sigurni što sve trebate ( možete ) učiniti. Pogledajte ovaj video koji će vam prikazati osnovne korake koje trebate napraviti da biste postavili Google Adwords Internet račun i kampanju.

Rating 4.33 out of 5
[?]
, , , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

3 Komentari za ovaj tekst

  1. Mario Frančešević komentira:

    Informativan video, drago mi je da se i Adwords spominje na ebizmags…jedino što bih naglasio kod ovog videa je to da je ovdje ipak riječ o registriranju adwords računa, a ne postavljanju kampanja – malo me strah rezultata koje bi dobio netko tko napravi kampanju po ovom principu ;)

  2. Sinisa Begovic komentira:

    Tocno, evo… korigirali smo naslov, a rijec “kampanja” smo ostavili unutar pojasnjenja videa iz razloga sto sadrzajem cilja na one koji znaju vrlo malo o Google Adwords-u, te zato sto “kampanja” (cije kreiranje se minimalno spominje u videu) ipak zvuci primamljivije za klik nego “racun”. Inace, pozdravljamo komentar pogotovo kad znamo da ga je uputio jedan od rijetkih Certificiranih Google Adwords strucnjaka u Hrvatskoj!

  3. Mario Frančešević komentira:

    Pozdrav i vama, redovno sam tu, ima dosta zanimljivih tema…a i često osvježavate sajt što je za svaku pohvalu. Keep up the good work! :)

Vas Komentar