RSS

Još jedan stručnjak piše za eBizMags: Denis Glibić

Fri, Aug 28, 2009

ePoslovanje

Još jedan stručnjak piše za eBizMags: Denis Glibić

Sudjelovanje u međunarodnim projektima uvijek uključuje specifičnosti, često zahtijeva prilagodbe ne samo u projektnom pristupu problemu već i u kulturološkim i psihološkim segmentima.

Mnogima bi svaka povećana kompleksnost predstavljala isključivo dodatne napore, a samo pojedincima izazov. Imamo posebno zadovoljstvo upravo jednog takvog pojedinca i stručnjaka predstaviti kao našeg novog autora, gospodina Denisa Glibića.

-

Denis Glibić – info

Nakon završenog studija u Hrvatskoj 2003, nastavlja edukaciju u Sloveniji, Italiji, Belgiji i Velikoj Britaniji, a 2006 u USA magistrira „Međunarodni management i poslovne analize“.

Autor je nekoliko međunarodno priznatih znanstvenih i stručnih radova iz područja telekomunikacijske regulative i inteligentnih transportnih sustava. Povremeno objavljuje tekstove i analize u stručnim časopisima iz Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.

Denis Glibić od 2003 godine radi u VIPnet-u na različitim poslovnim područjima od regulative, razvoja poslovanja do marketinga i prodaje. 2007 sudjeluje u pokretanju najmlađe tvrtke unutar Mobilkom Austrija grupe „VIP operator“ u Makedoniji.

Njegovu pažnju danas zaokupljaju sadržaji vezani uz general management, strategiju, upravljanje financijama i investicijske projekte.

Rating 4.50 out of 5
[?]
, , , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

1 Komentari za ovaj tekst

  1. Zoki komentira:

    O Denisu sam čuo jako puno pozitivnih stvari sa više strana, iako ga nisam imao priliku još osobno upoznati
    Denis dobrodošao…

    Siniša sada si jači za još jednog odličnog autora :-)

Vas Komentar