RSS

eBizMags dobija pojačanje: Željko Kokorić

Fri, Oct 31, 2008

Izdvojeno, eTrziste

eBizMags dobija pojačanje: Željko Kokorić

Imati priliku priključiti još jednog renomiranog stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u autorski tim eBizMags-a predstavlja veliku čast i zadovoljstvo. Na ovaj način predstavljamo gospodina Željka Kokorića; Dodiplomski studij završio je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, na kojem je stekao i titulu magistra zananosti. Završio je poslijediplomski MBA studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te poslijediplomski IBA studij na Leeds Metropolitan University, pri čemu su mu glavni interesi bili strateški i operativni menadžment uz podršku IT poslovnih rješenja.

Svoju karijeru započinje 1983.godine u Tekstilnoj industriji ‘Pobjeda’ na poslovima finacija i računovodstva, te organiziranju IT funkcije. Od 1988 zaposlen je u Dalekovodu gdje se pridružuje timu za razvoj poslovno-informacijskog sustava na ORACLE platformi. 1989. godine postaje član INA Trgovine kao ORACLE specijalist i radi na poslovima dizajniranja i razvoja poslovnih informacijskih rješenja. 1995. postaje dio grupe, tada unutar Berny Commerce-a, a kasnije SAP Hrvatska, koja postaje jezgra organiziranja i djelovanja SAP-a kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Od tada radi na poslovima SAP konzaltinga za financijsku grupu modula i javni sektor, te poslovima vođenja projekata.

Radio je na projektima implementacije SAP-a u INA d.d., Pliva d.d., Podravka d.d., Državna riznica – Ministarstvo financija RH, Državna riznica – Ministarstvo financija Bugarske, Državna riznica – Ministarstvo financija Crne Gore, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH, Sveučilišta u RH (Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Split, Pula), BICRO, Brodarski institut i dr.

Danas je zaposlen u b4b na poslovima voditelja projekata u javnom sektoru.

Rating 4.33 out of 5
[?]
, , ,

Autor teksta:

Sinisa Begovic - ukupno napisanih 69 tekstova na eBizMags.

Kroz svoju 12 – godišnju menadžersku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim ICT sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. 3 godine za redom bio je Predsjednik žirija nacionalnog natječaja Vidi Web Top 100. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora , a na regionalnoj razini voditelja Web & eCommerce odjela najveće tvrtke u JIE Regiji za proizvodnju i distribuciju računala i potrošačke elektronike. Odjel je osmislio i upravljao s nekoliko desetaka poznatih brand portala, te s nekoliko eCommerce sustava koji su ostvarivali višemilijunske promete i uspješno opsluživali tisuće zadovoljnih partnera diljem Regije. 1999. diplomirao novinarstvo, a nekoliko se godina kasnije usavršava na MBA postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te magistrira na MBA postdiplomskom studiju, University of Gloucestershire u Velikoj Britaniji. Utemeljitelj je tvrtke Empiria Magna, koja se bavi konzultantskim uslugama s područja eBusiness-a, te je vlasnik prvog Internet magazina u JIE regiji, također s područja e-poslovanja www.eBizMags.com. Sada radi na poziciji direktora sektora e-prodaje tvrtke Magma d.d.

Kontaktiraj autora

Vas Komentar